Genci na uron Vitin e Ri me nji kange per Prishtinen (video)

Genc Rodiqi, koleksionar pasionant i artit, por edhe krijues dhe kompozitor e shkrues tekstesh, po na prezentohet edhe me nji kange te dyte te tijen keto dite, pak para kremtes se K’shnellave dhe Vitit te Ri.

Kanga “Viti i Ri” flet ma shume per Prishtinen ne festen e motmoteve dhe sjell dashnine qe Genci ka per qytetin e tij.

Ai asht autor i tekstit dhe muzikes, ndersa si producent vjen Samer Agolli.

  • Johan Wolfgang Goethe 2, Arberia I,
  • 10000, Prishtina, Republic of Kosova
  • art@dadarts.com
  • Genc Rodiqi B.I
  • Fiscal No: 601239157
  • Business No: 71300552