KRYEQYTETIT I SHTOHET EDHE NJE GALERI E RE

Të ngjitura afër njëra tjetrës dhe me kuptim shumë të përfaërt me njëra tjetrën, janë ekspozuar pikturat në galerinë më të re në Prishtinë, “Dada”. Pasioni i koleksionuesit Genc Rodiqi …

Read More
  • Johan Wolfgang Goethe 2, Arberia I,
  • 10000, Prishtina, Republic of Kosova
  • art@dadarts.com
  • Genc Rodiqi B.I
  • Fiscal No: 601239157
  • Business No: 71300552